جلد 13 - کنگره صنایع غذایی مشهد(ویژه نامه)-                   جلد 13 - کنگره صنایع غذایی مشهد(ویژه نامه)- صفحات 20-11 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


1- دانشجوی دکترای مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، گروه نانو تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران
2- استادیار، گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران
3- استادیار، گروه طراحی ماشین‌آلات صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران
4- دانش‌آموخته کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی، آمل، ایران
چکیده:   (4502 مشاهده)
چکیده در این پژوهش، مدل‌سازی جذب آب دانه‌های نخود فرنگی با استفاده از روابط ریاضی انجام شد. مقدار Deff برای دانه‌ی نخود فرنگی (m2/s) 8-10×69/1 با ضریب تبیین بالا (97/0 = R2) به دست آمد. همچنین انرژی فعال‌سازی دانه‌های نخود ‌فرنگی با افزایش محتوای رطوبتی و به دنبال آن افزایش شعاع دانه‌ها در دمای 5 درجه سانتی‌گراد، کاهش یافت. ارزیابی مدل پلگ برای توصیف رفتار جذب آب نخود فرنگی، از طریق ضریب تبیین (R2)، کای اسکور (χ2)، ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE) و خطای انحراف میانگین (MBE)، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مقادیر ثابت معادله پلگ k1 و k2 به ترتیب برابر با 47/57 و 0130/0- بودند.
متن کامل [PDF 315 kb]   (2065 دریافت)    

دریافت: 1394/11/21 | پذیرش: 1394/11/21 | انتشار: 1395/9/1

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.