Volume 14, Issue 71 (0)                   FSCT 0, 14(71): 135-145 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

بررسی مقایسه‌ای اثر ممانعت‌کنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسی‌‌متیل‌ سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخ‌کردن عمیق خلال‌های سیب‌زمینی و مدل‌سازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن. FSCT 0; 14 (71) :135-145
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-597-en.html
Abstract:   (2332 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 257 kb]   (1873 Downloads)    

Received: 2017/06/20 | Accepted: 2017/06/20 | Published: 2017/12/22

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.