جلد 13 - کنگره صنایع غذایی مشهد(ویژه نامه)-                   جلد 13 - کنگره صنایع غذایی مشهد(ویژه نامه)- صفحات 36-31 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


دکترای مهندسی بسته‌بندی، عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی و مسائل پس از برداشت، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
چکیده:   (4844 مشاهده)
چکیده مقاله حاضر بخشی از پژوهشی است که طی آن، ساخت و فرمولاسیون یک چندسازه طبیعی بر مبنای سلولز، پلی­اتیلن (PE)، و پلی­اتیلن گلیکول (PEG) انجام گرفت. سلولز با دو نوع پلیمر سبک (LDPE) و سنگین (HDPE) با استفاده از دستگاه اختلاط پلیمرها به ترتیب در دو دمای 125 و  oC145 مخلوط شد تا خاصیت زیست­تخریب­پذیری چندسازه حاصل بررسی گردد. بدین منظور، با استفاده از روش استاندارد دفن در خاک،  نمونه­ها در خاک تدفین و در دوره­های زمانی مشخصی، از خاک خارج و توزین شدند. بررسی تغییرات وزنی نمونه­های تدفین شده در خاک نشان داد که نمونه­ها از یک روند کاهش وزن برخوردار هستند که به معنای تجزیه و فروپاشی نمونه­ها در خاک است. بنابراین، چندسازه­های پلی­اتیلن سبک/سلولز و پلی­اتیلن سنگین/سلولز خاصیت زیست­تخریب­پذیری قابل توجهی را نشان دادند که بسته به هدف از کاربرد چندسازه­ها، ممکن است مطلوب یا نامطلوب باشد.
متن کامل [PDF 223 kb]   (3326 دریافت)    

دریافت: 1394/11/21 | پذیرش: 1394/11/21 | انتشار: 1395/9/1

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.