دوره 10، شماره 39 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 39 صفحات 60-49 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The effect of carotenoids content on the oxidative stability of Iranian extra virgin olive oils. FSCT 2013; 10 (39) :49-60
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4822-fa.html
تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1392; 10 (39) :49-60

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4822-fa.html


چکیده:   (7653 مشاهده)
چکیده در این پژوهش نمونه برداری روغن های زیتون فرابکر از 7 منطقه زیتون خیز ایران صورت گرفت. مقدار رنگدانه های کاروتنوئیدی نمونه های  روغن های زیتون با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا با فاز معکوس[1] تعیین شد و همچنین به منظور ارزیابی پایداری روغن ها، اندیس پراکسید روغن های زیتون انبار شده در مجاورت نور و تاریکی 4 هفته متوالی اندازه گیری گردید. بیشترین میزان میانگین رنگدانه کاروتنوئیدی روغن های زیتون ایرانی مربوط به لوتئین (48/51%) و کمترین میزان مربوط به رنگدانه بتاکاروتن (76/0%) می باشد. رنگدانه کاروتنوئیدی سیس لوتئین نقش پرواکسیدان در مجاورت نور و رنگدانه بتاکریپتوگزانتین نقش پراکسیدان در مجاورت تاریکی را در کاهش پایداری و افزایش فساد روغن نشان دادند.
[1]. High perfomance liquid chromatograghy
متن کامل [PDF 378 kb]   (3548 دریافت)    

دریافت: 1390/5/13 | پذیرش: 1391/3/13 | انتشار: 1392/2/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.