دوره 8، شماره 34 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 34 صفحات 25-13 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Evaluation of antioxidant activities of some phenolic compounds in mutton tallow olein. FSCT 2011; 8 (34) :13-25
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4369-fa.html
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ترکیبات فنلی در محیط تالو اولئین. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (34) :13-25

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4369-fa.html


چکیده:   (5462 مشاهده)
چکیده در این پژوهش به منظور ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ترکیبات فنلی طبیعی از تالو اولئین به عنوان محیط چربی استفاده گردید. از آنجا که چربی های  ذخیره ای حیوانی از لحاظ آنتی اکسیدانهای طبیعی ضعیف هستند، لذا مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانها در آنها الگوهای رفتاری مناسبی را ارائه می نماید. جهت فراکسیونه کردن تالو و جداسازی تالو اولئین، از روش فراکسیون گیری 3 مرحله ای با حلال استن در دماهای ◦c15،5و25 استفاده شد. به منظور پایدارسازی تالو اولئین، فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنلی شامل اسید گالیک، اسید کافئیک، کاتچین،کوئرستین،اسیدتانیک، اسید الاجیک و اسید سالیسیلیک در غلظت های 200،100،80،60،40و mg/L 400، در دمای 150 و به روش رنسیمت، مورد بررسی قرار گرفت.  نتایج بدست آمده نشان داد که در میان ترکیبات  مورد استفاده، اسیدگالیک دارای بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی و اسید الاجیک دارای پایین ترین فعالیت آنتی اکسیدانی بوده ضمن اینکه اسید سالیسیلیک فاقد فعالیت آنتی اکسیدانی می باشد. در این میان اسید گالیک، کوئرستین، کاتچین و اسید کافئیک در مقایسه با  توکوفرول فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری داشته اما اسید الاجیک و اسید تانیک در مقایسه با  توکوفرول پایداری کمتری نشان دادند.
متن کامل [PDF 333 kb]   (3184 دریافت)    

دریافت: 1387/8/27 | پذیرش: 1389/11/24 | انتشار: 1390/12/6

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.