Volume 14, Issue 71 (0)                   FSCT 0, 14(71): 59-71 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4). FSCT 0; 14 (71) :59-71
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-3529-en.html
Abstract:   (4739 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 379 kb]   (1180 Downloads)    

Received: 2017/06/17 | Accepted: 2017/06/17 | Published: 2017/12/22

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.