Volume 14, Issue 63 (2016)                   FSCT 2016, 14(63): 91-104 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rostam Abadi H, Jooyandeh H. بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم‌چرب حاوی جایگزین‌های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ. FSCT 2016; 14 (63) :91-104
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2151-en.html
Abstract:   (5136 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 223 kb]   (3641 Downloads)    

Received: 2016/06/14 | Accepted: 2016/10/16 | Published: 2017/06/22

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.