دوره 2، شماره 5 - ( 1384 )                   جلد 2 شماره 5 صفحات 74-63 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (3921 مشاهده)
منحنیهای همدما در دفع آب، ذخیره و بسته بندی مواد غذایی مفید هستند. بخاطر ترکیبات پیچیده مواد غذایی، برآورد تئوری منحنی های همدما غیر ممکن بوده و اندازه گیری تجربی مورد نیاز می باشد. در این تحقیق منحنیهای همدمای جذبی کشمش بیدانه قرمز در دماهای 30، 40، 50، 60، 70 و 80 درجه سانتی گراد به روش ایستا (وزن سنجی) مطابق با دستور العمل COST 90 تعیین شد. برای ارایه مدل ریاضی مناسب به منظور توضیح رفتار تعادلی رطوبت کشمش، مدلهای گاب، اسمیت، ازوین، هالی، هندرسون و آرمی وات مورد بررسی قرار گرفت که از آن میان مدل گاب در دماهای 40، 50 و 80 درجه سانتی گراد، مدلهالسی در دماهای 30 و 60 درجه سانتی گراد و مدل آرسی وات در دمای 70 درجه سانتی گراد، بهترین برازش را نشان داد. همچنین انرژی پیوندی جذب در محتوای رطوبتی مختلف تعیین شد.
متن کامل [PDF 929 kb]   (3172 دریافت)    

دریافت: 1384/4/1 | پذیرش: 1384/5/1 | انتشار: 1384/6/1

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.