Volume 13, Issue 60 (0)                   FSCT 0, 13(60): 49-59 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Kashani H, Tabataba i Yazdi F, Mortazavi S A, Shahidi F. بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی. FSCT 0; 13 (60) :49-59
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10715-en.html
Abstract:   (3994 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 157 kb]   (1776 Downloads)    
Subject: Food quality control
Received: 2015/05/7 | Accepted: 2015/11/8 | Published: 2017/02/19

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.