دوره 1، شماره 2 - ( 1383 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Study the physio-chemical composition of different pomegranate cultivated at Yazd. FSCT 2004; 1 (2)
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-9610-fa.html
بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1383; 1 (2)

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-9610-fa.html


چکیده:   (4516 مشاهده)
خصوصیات فیزیکو- شیمیایی پانزده گونه انار (جمع آوری شده از مرکز تحقیقات انار یزد) و آب آنها بررسی شد. مشخص گردید که فروکتوز (8.03-4.00 گرم/100 گرم) و گلوکز (8.65-4.14 گرم/100گرم) دو منوساکارید عمده بوده در حالیکه عملا در تمام واریته ها هیچ دی ساکاریدی، به ویژه ساکارز و مالتوز، مشاهده نشد. در بین عناصر اندازه گیری شده، با استفاده از طیف سنج نشر اتمی ICP، مقادیرK، Na،Ca و Mg به طور معنا داری بیشتر از بقیه عناصر معدنی Mn)، Cu، Fe،Zn،Pbو (Cd آب میوه ها بود. به علاوه، متوسط غلظت ویتامین ث، TA، SSA و Ph به ترتیب 0.47-0.08 میلی گرم در 100 گرم، 2.05-0.42 درصد، 41.4-5.3 گرم در لیتر، 18.3-12.1 درجه بریکس و 4.08-3.05 بود
     
نوع مقاله: علمی پژوهشی | موضوع مقاله: دانشکده علوم انسانی
دریافت: 1383/5/23 | پذیرش: 1383/6/23 | انتشار: 1383/7/23

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.