دوره 2، شماره 7 - ( 1384 )                   جلد 2 شماره 7 صفحات 19-11 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effects of marine algae on egg cholesterol. FSCT 2005; 2 (7) :11-19
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-8684-fa.html
بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1384; 2 (7) :11-19

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-8684-fa.html


چکیده:   (4007 مشاهده)
برای کاستن کلسترول تخم مرغ از دو نوع جلبکهای دریایی سارگاسم Sargassum glaucescens و نیزیمیدین Nizimuddinia zanardinii استفاده شد. در این تحقیق از دو نوع جلبک و به نسبتهای 1%، 2.5% و 5% به صورت جایگزین غذای معمول مرغداری استفاده گردید. در طی دوره ای 18 روزه اثر جلبک های فوق بر میزان کلسترول خون مرغ و تخم مرغ و سایر فاکتورهایی از قبیل HDl, LDL بررسی شد. همچنین راندمان تولید تخم در اثر جلبک ها بررسی گردید . از جمله نتایج تحقیق این بوده که با استفاده از 1% سارگاسم در غذای مرغ به اندازه 34% کلسترول تخم مرغ کاهش می یابد. استفاده از سارگاسم 2.5% موجب افزایش 11% تولید بیشتر تخم مرغ نسبت به تیمار شاهد می گردد.
متن کامل [PDF 236 kb]   (6391 دریافت)    

دریافت: 1391/11/4 | پذیرش: 1391/11/4 | انتشار: 1391/11/4

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.