دوره 2، شماره 4 - ( 1384 )                   جلد 2 شماره 4 صفحات 41-35 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Study the physio-chemical properties of produced honey at Garmsar city on year of 1382. FSCT 2005; 2 (4) :35-41
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6983-fa.html
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1384; 2 (4) :35-41

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6983-fa.html


چکیده:   (4389 مشاهده)
عسل ماده شیرین طبیعی تولید شده توسط زنبورهای عسل از شهد گلها با ترشحات بخشهای زنده گیاهان است. نظر به اینکه خواص فیزیکو – شیمیایی عسلهای هر منطقه بسته به نوع گل و گیاهی موجود در آن منطقه متفاوت می باشد. لذا شناخت درصد مواد تشکیل دهنده آن مهم است. در این تحقیق تعداد 60 نمونه عسل از زنبورستانهای شهرستان گرمسار استان سمنان در سال 1382 جمع آوری شد. نمونه ها به آزمایشگاه شیمی مواد غذایی انتقال یافت و پس از آماده سازی نمونه ها، آزمایشات تعیین درصد رطوبت، مواد جامد؛ وزن مخصوص؛ خاکستر؛ pH و اسیدیته انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که میانگین درصد رطوبت، مواد جامد؛ وزن مخصوص محلول 20 درصد؛ خاکستر؛ pH و اسیدیته نمونه های عسل به ترتیب: 16.32 درصد، 83.68 درصد؛ 1.323018؛ 0.28 درصد، 4.54 و 16.33 میلی اکی والان در کیلوگرم می باشد
متن کامل [PDF 216 kb]   (6789 دریافت)    

دریافت: 1384/1/29 | پذیرش: 1384/2/29 | انتشار: 1384/3/29

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.