دوره 8، شماره 33 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 33 صفحات 90-79 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Control of Alicyclobacillus acidoterrestris in apple juice by pomegranate peel extracts. FSCT 2011; 8 (33) :79-90
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6525-fa.html
کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (33) :79-90

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6525-fa.html


چکیده:   (4627 مشاهده)
چکیده اخیراً باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris  به علت مقاومت بالای آن به پاستوریزاسیون رایج در صنایع آب میوه، مورد توجه قرار گرفته است. تاکنون روش های زیادی برای مقابله با این باکتری ارائه شده است. پوست انار به عنوان یکی از محصولات جانبی کارخانه های تولید آب میوه، دارای خواص ضدباکتری و فراسودمند (Functional)است. ترکیبات موثرۀ پوست انار به کمک متانول، اتانول، و استون استخراج شد. در مقایسه با سایر عصاره ها، عصاره استونی دارای بیشترین میزان فنول کل، فلاونوئید کل و فلاونول کل به ترتیب 226، 70 و 61 mg/g بود. عصاره استونی در غلظتμg/ml 250بدون آنکه اثر نامطلوبی روی کدورت آب سیب داشته باشد، روی محیط کشت جامد عصاره پرتقال (Orange Juice Agar) و آب سیب اثر شدید ضد-Alicyclobacillus acidoterrestris  از خود نشان داد. عصاره متانولی طی مدت 24 روز در هیچ یک از   غلظت های مورد بررسی اثر نامطلوبی روی کدورت آب سیب نداشت، در حالی که در همین مدت عصاره های اتانولی و استونی در غلظت µg/mL 1000 باعث افزایش کدورت آب سیب شدند.
متن کامل [PDF 457 kb]   (3287 دریافت)    

دریافت: 1388/6/7 | پذیرش: 1389/2/7 | انتشار: 1390/10/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.