دوره 2، شماره 6 - ( 1384 )                   جلد 2 شماره 6 صفحات 19-9 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Baniasadi A, Azizi M H, Sahari M A. Determination of approperiate time of storage of some wheat varieties for increasing baking quality. FSCT 2005; 2 (6) :9-19
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6304-fa.html
بنی اسدی علی، عزیزی مجمدحسین، سحری محمدعلی. تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1384; 2 (6) :9-19

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6304-fa.html


1- دانشگاه تربیت مدرس
چکیده:   (5036 مشاهده)

به علت نیاز به آرد گندم، این محصول در برخی از مناطق سریعا پس از برداشت مورد استفاده قرار می گیرد و این در حالی است که گندم مورد نظر به علت سیالیت گلوتن آماده استفاده نمی باشد، این امر موجب می شود که آرد و نان تهیه شده از آن کیفیت لازم را نداشته و قسمت عمده ای از نان حاصل از آن دور ریخته شود. در طی این پروژه که بر روی پنج رقم گندم شامل ارقام سرداری، آذر 2، که به صورت دیم کاشته می شوند و ارقام دز، شوا و استار که در نواحی گرمسیر کشت می گردند، انجام گرفت مشخص گردید که نگهداری این ارقام برای مدت 50 الی 65 روز پس از برداشت باعث بهبود معنی دار در شاخصهای کیفیتی گندم جهت تولید نان از جمله عدد زلنی، اندیس گلوتن، استفامت خمیر، ارزش والریمتری، میزان جذب آب و حجم نان حاصل از آن می شود.

واژه‌های کلیدی: گندم، زمان نگهداری، کیفیت نانوایی
متن کامل [PDF 340 kb]   (3673 دریافت)    

دریافت: 1384/6/14 | پذیرش: 1384/7/14 | انتشار: 1384/8/14

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.