دوره 5، شماره 17 - ( 1387 )                   جلد 5 شماره 17 صفحات 39-27 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Diacetyl Production in Batch Fermentation Process by Lactic Starter Cultures. FSCT 2008; 5 (17) :27-39
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6034-fa.html
تولید دی استیل درفرایند تخمیرغیرمداوم با استفاده ازکشت های آغازگر لاکتیکی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1387; 5 (17) :27-39

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6034-fa.html


چکیده:   (4495 مشاهده)
چکیده دراین تحقیق تولید دی استیل به عنوان عامل ایجاد عطر و طعم کره ای در صنایع غذایی با استفاده از باکتری های لاکتیکی  جنس های لاکتوکوکوس( (Lactococcusو لوکونوستوک ( (Leuconostocمورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور فرایند تخمیر هوازی غیرمداوم برروی محیط کشتMRS  ، محیط کشت بر پایه پودر آب پنیر ومحیط کشت بر پایه پودر شیر بدون چربی درشرایط مختلف دما، دورهمزن، میزان گلوکز به عنوان منبع کربن ، میزان تری سدیم سیترات به عنوان پیش ساز تولید دی استیل، درصد مایه تلقیح، میزان آنزیم کاتالاز، میزان خون گاوی به عنوان منبع پروتئین هم ومیزان نمک کلرید مس دو ظرفیتی انجام و شرایط بهینه برای به دست آوردن بالاترین راندمان تولید مشخص شد. نتایج نشان داد که بهترین شرایط تخمیر برای تولید دی استیل با استفاده ازآغازگرلاکتیکی مخلوط ودرمحیط کشت بر پایه پودر آب پنیرشامل دمای32 درجه سانتی گراد، دورهمزن 180 دور در دقیقه ، گلوکز6 گرم برلیتر، تری سدیم سیترات 5 گرم برلیتر ، میزان مایه تلقیح 5 درصد، میزان آنزیم کاتالاز6 میلی لیتر برلیتر، میزان خون گاوی4 گرم بر لیتر و میزان نمک کلرید مس دو ظرفیتی 15میلی گرم برلیتر می باشد. در نهایت از یک فرمنتور10 لیتری باحجم کاری 5/6 لیتر، برای تولید دی استیل در شرایط بهینه استفاده شد که مقدار945 میلی گرم بر لیتردی استیل در کشت بهینه به دست آمد.  
متن کامل [PDF 414 kb]   (5077 دریافت)    

دریافت: 1387/2/2 | پذیرش: 1387/6/20 | انتشار: 1391/6/13

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.