دوره 8، شماره 33 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 33 صفحات 106-101 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The qualitative aspects of non-alcoholic beer (Ma-al-Shaeer). FSCT 2011; 8 (33) :101-106
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5797-fa.html
جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر). مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (33) :101-106

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5797-fa.html


چکیده:   (13887 مشاهده)
چکیده امروزه آبجوی بدون الکل به عنوان یک نوشیدنی رایج در دنیا، به ویژه در کشورهای اسلامی به شمار می آید. محبوبیت این نوشیدنی علاوه بر خواص حسی مطلوب و قیمت پایین آن به علت اثرات سلامت بخش آن (در صورت مصرف متوازن آن) است. از آن جایی که جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (نظیر طعم، رنگ، خواص کف زایی، پیکره، گرانروی، حس دهانی، پایداری کلوئیدی، جنبه های تغذیه ای، دارویی و بهداشتی) از دیدگاه مصرف کننده نقش عمده ای در پذیرش این محصول دارد، در مقاله حاضر جنبه های کیفی ماءالشعیر در دو بخش شیمیایی و فیزیکی مورد بررسی قرار می گیرند.
متن کامل [PDF 198 kb]   (9761 دریافت)    

دریافت: 1387/12/7 | پذیرش: 1388/12/7 | انتشار: 1390/10/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.