دوره 8، شماره 31 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 31 صفحات 60-53 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effect of edible coating and treatment condition on osmotic dehydration of button mushroom (Agaricus bisporus). FSCT 2011; 8 (31) :53-60
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5368-fa.html
اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (31) :53-60

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5368-fa.html


چکیده:   (4006 مشاهده)
چکیده در این مطالعه تأثیر دو نوع پوشش خوراکی (پکیتن با گروه های متوکسیل پایین 0/15 % و کربوکسی متیل سلولز0/17 % )، چهارغلظت محلول اسمزی (10درصد نمک، 10 درصد نمک + 5 درصد شکر، 15 درصد نمک + 5 درصد شکر و 15 درصد نمک + 10درصد شکر) وسه زمان فرایند اسمز (40، 60 و 80 دقیقه) بر خشک کردن قارچ خوراکی دکمه ای سفید، مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که پوشش کربوکسی متیل سلولز بیشترین تأثیر را بر میزان بازجذب آب داشته است. همچنین با افزایش زمان فرایند اسمز و درصد نمک در محلول اسمزی درصد بازجذب آب افزایش یافت. در ارتباط با پارامترهای اسمزی نتایج حاکی از آن است که بیشترین میزان اتلاف آب مربوط به نمونه کربوکسی متیل سلولز بود؛ درحالیکه کمترین میزان جذب مواد جامد را نمونه کنترل به خود اختصاص داد. همچنین نتایج گویای افزایش میزان اتلاف آب و جذب مواد جامد با گذشت زمان فرایند اسمز و افزایش غلظت محلول اسمزی بود (01/0> P).
متن کامل [PDF 243 kb]   (3676 دریافت)    

دریافت: 1388/2/11 | پذیرش: 1388/11/11 | انتشار: 1390/10/11

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.