دوره 4، شماره 13 - ( 1386 )                   جلد 4 شماره 13 صفحات 84-77 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Study of Histamine Content in Canned Tuna Fish Produceds in Iran by ELISA Method. FSCT 2007; 4 (13) :77-84
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4670-fa.html
مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1386; 4 (13) :77-84

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4670-fa.html


چکیده:   (4274 مشاهده)
چکیده هیستامین یکی از انواع آمین های بیوژن است که در نتیجه فعالیت آنزیمی باکتریهای مولد فساد بوجود می آید. خانواده تون ماهیان به دلیل دارا بودن مقدار زیاد هیستیدین بافتی آزاد مستعد ایجاد مسمومیتهای هیستامینی هستند. در این مطالعه 88 نمونه کنسرو ماهی تون تولید شده در ایران به روش الیزا[1] مورد آزمون قرار گرفت که نتایج حاصل نشان داد 3/44 درصد از کنسروهای مورد بررسی حاوی مقدار هیستامین بالاتر از حد مجاز (ppm50) بودند. همچنین نتایج نشان داد کنسروهای ماهی که محل تولیدی آنها در استانهای جنوبی کشور است حاوی مقدار هیستامین بالاتری نسبت به کنسروهای تولید شده در نواحی مرکزی و شمالی کشور هستند.علاوه بر آن این بررسی نشان داد کنسروهایی که مدت زمان کمتری از تولید آنها گذشته است نسبت به کنسروهای ماهی که در انتهای دوره قابلیت مصرف هستند ،دارای محتوی هیستامین پائین تری هستند.
1.Enzyme Linked Immuno Sorbent Assay (ELISA)
متن کامل [PDF 26 kb]   (4785 دریافت)    

دریافت: 1386/4/1 | پذیرش: 1386/6/19 | انتشار: 1391/6/19

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.