دوره 7، شماره 26 - ( 1389 )                   جلد 7 شماره 26 صفحات 125-117 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Emulsan production by Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012. FSCT 2010; 7 (26) :117-125
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4486-fa.html
تولید امولسیون کننده امولسان با استفاده از باکتری Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1389; 7 (26) :117-125

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4486-fa.html


چکیده:   (4197 مشاهده)
چکیده امولسان امولسیون کننده ای است که توسط باکتری  Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012 تولید می شود و در حال حاضر کاربردهای زیادی درصنایع غذایی (تهیه پنیرهای نرم وانواع بستنی) دارد. در این تحقیق توانایی تولید این امولسیون کننده با باکتری ذکر شده در دمای o C 30 با استفاده از طرح رویه پاسخ مورد ارزیابی قرار گرفته است. نفت خام و سولفات آمونیوم به عنوان منبع کربن و منبع نیتروژن در مقادیر مختلف مورد استفاده قرار گرفتند. بهینه محیط کشت برای تولید امولسان برابر با (v/v)4%  منبع کربن، g/l 3 منبع نیتروژن و (v/v) 7% میزان درصد تلقیح بدست آمده است که در این شرایط بیشترین تولید توده سلولی و بیشترین کاهش کشش سطحی بترتیب g/l  9/2 و  mN/m 30 می باشد. ضریب همبستگی مدل محاسباتی یا  R2 (adj) برای مقدار توده سلولی تولیدی و میزان کاهش کشش سطحی بترتیب برابر13/97% و 52/95% بدست آمده است.
متن کامل [PDF 175 kb]   (2885 دریافت)    

دریافت: 1388/11/4 | پذیرش: 1389/5/4 | انتشار: 1391/6/4

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.