دوره 3، شماره 9 - ( 1385 )                   جلد 3 شماره 9 صفحات 26-19 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Investigation of Physicochemical Properties of Ten Varieties of Yazd Pomegranate Seed. FSCT 2006; 3 (9) :19-26
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4472-fa.html
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1385; 3 (9) :19-26

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4472-fa.html


چکیده:   (4515 مشاهده)
در این تحقیق هسته ده رقم انار (شیرین شهوار یزدی، طوق گردن، زاغ یزدی، ساوه، آمانه خاتونی، پوست سیاه، گرج شهوار یزدی، ملس یزدی، گبری و اصفهانی دانه سیاه)، برای اندازه گیری خاکستر، عناصر معدنی (Zn, Cu, Fe, Mn, Mg, Na, K) و پروتئین مورد تجزیه قرار گرفت. میزان خاکستر و پروتئین ده رقم انار یزد به ترتیب بین 1.81-2.35% و 6.63-12.95% متغیر بوده و همچنین مقادیر میانگین عناصر معدنی Zn, Cu, Fe, Mn, Mg, Na, K به ترتیب 85.00، 50.50، 110.52، 0.29، 11.60، 0.96 و 9.09 میلی گرم در 100 گرم بدست آمد. در این تحقیق روغن ده رقم هسته انار یزد با حلال هگزان و به روش سوکسله استخراج کرد. سپس ویژگی های فیزیکی- شیمیایی روغن هسته ده رقم انار یزد بررسی شد. این ویژگیها عبارتند بودند از: ضریب شکست (1.50-1.51)، اسیدیته (0.25-0.42 درصد)، عدد یدی (165.0-179.4)، عدد صابونی (181.3-187.9 میلی گرم KOH در گرم)، مواد غیرقابل صابونی (1.16-1.63)، عدد پراکسید (0.30-0.7 میلی اکی والان در 1000 گرم روغن) و رطوبت و مواد فرار (0.10-0.19%).
متن کامل [PDF 339 kb]   (5823 دریافت)    

دریافت: 1391/11/7 | پذیرش: 1391/11/7 | انتشار: 1391/11/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.