دوره 7، شماره 26 - ( 1389 )                   جلد 7 شماره 26 صفحات 116-109 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effects of drying conditions of sliced orange on energy consumption. FSCT 2010; 7 (26) :109-116
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-327-fa.html
اثر شرایط خشک کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1389; 7 (26) :109-116

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-327-fa.html


چکیده:   (3963 مشاهده)
چکیده در این تحقیق اثر دمای هوا، سرعت خشک­کردن و ضخامت ورقه­های نازک پرتقال بر انرژی مصرفی با استفاده از یک خشک کن آزمایشگاهی به دست آمد. 165 گرم ورقه نازک پرتقال رقم تامسون با سه ضخامت 2، 4 و 6 میلی متر در یک بستر مسطح با پنج دمای40، 50، 60، 70 و80 درجه سلسیوس و سه سرعت هوای 5/0، 1 و 2 متر بر ثانیه خشک شد. مقدار انرژی مصرفی برای خشک­کردن ورقه­های نازک پرتقال در دماها و سرعت­های مختلف هوای خشک­کن و ضخامت­های مختلف محاسبه شد و داده­ها به­­وسیله طرح آزمایشی فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی در سه تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که کمترین و بیشترین مقدار انرژی مصرفی­ دستگاه خشک­کن به ترتیب مربوط به ضخامت 2 میلی­متر و دمای 40 درجه سلسیوس با مقدار انرژی 3349 وات­- ساعت و ضخامت 6 میلی­متر و دمای 70 درجه­سلسیوس با مقدار انرژی 15202 وات- ساعت بودند.
متن کامل [PDF 163 kb]   (5927 دریافت)    

دریافت: 1387/1/4 | پذیرش: 1388/3/4 | انتشار: 1391/6/4

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.