دوره 5، شماره 19 - ( 1387 )                   جلد 5 شماره 19 صفحات 66-57 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effects of Temperature and Relative Humidity on Pistachio Quality Factors during Storage Time. FSCT 2008; 5 (19) :57-66
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2820-fa.html
اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1387; 5 (19) :57-66

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2820-fa.html


چکیده:   (4891 مشاهده)
چکیده در این پژوهش ، اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی میزان رطوبت ، عدد پر اکسید و درصد اسیدهای چرب آزاد پسته بررسی گردید . شرایط محیط انبار در  چهار  سطح دمایی 5 ، 15 ،25 و oC 35   و در  محدوده رطوبت نسبی 11 تا 87 درصد شبیه سازی شد . اثرات پارامترهای مذکور بر روی شاخص های کیفی در ابتدای دوره و در فاصله های زمانی ثابت 15 روزه در دوره انبار مانی 90 روزه مورد بررسی و سنجش قرار گرفت . تجزیه و تحلیل آماری بر روی یافته ها انجام و شرایط بهینه انبارداری پسته تعیین شد و تغییرات شاخص های کیفی در طول دوره انبار مانی نشان داده شد. با استفاده از مدل سینتیکی واکنش اکسایش چربی پسته ، سرعت واکنش به صورت یک معادله دیفرانسیلی مرتبه اول ارائه  و ثابت های سرعت واکنش اکسایش اسیدهای چرب پسته  در دامنه دمایی 5 تا C o35  در محدوده  145/0 تا  /month567/0   تعیین شد . همچنین با استفاده از رابطه آرنیوس ، انرژی فعالسازی واکنش  معادل   kJ/mol459/31Ea=    محاسبه گردید.  
متن کامل [PDF 187 kb]   (7465 دریافت)    

دریافت: 1387/1/11 | پذیرش: 1387/12/25 | انتشار: 1391/6/13

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.