دوره 9، شماره 36 - ( 1391 )                   جلد 9 شماره 36 صفحات 10-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Study of color changes of Mazafati date during drying for selecting optimum air temperature of drier. FSCT 2012; 9 (36) :1-10
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2325-fa.html
بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1391; 9 (36) :1-10

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2325-fa.html


چکیده:   (10649 مشاهده)
چکیده در این تحقیق نمونه های خرمای مضافتی با خشک کن کابینتی در سرعت جریان هوای 1 متر در ثانیه و در پنج سطح دمایی (50، 60، 70، 80 و C˚90)  خشک شدند. در حین خشک کردن تغییرات مواد جامد محلول کل، میزان قهوه ای شدن، pH ، اسیدیته و پارامترهای رنگ سنجی L، a وb  در نمونه ها اندازه گیری و مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج بدست آمده بیانگر آن بود که مواد جامد محلول کل، میزان قهوه ای شدن و اسیدیته در طول خشک کردن افزایش و pH کاهش می یابد. همچنین با بررسی روند کلی تغییرات در پارامترهای رنگ سنجی، در مورد L وb  کاهش و در مورد پارامتر a افزایش مشاهده شد. نتایج نشان داد که کاهش رطوبت خرمای مضافتی به روش خشک کردن مصنوعی (صنعتی) با جریان هوای گرم امکان پذیر است، همچنین به طور کلی افزایش دما هوای خشک کننده به ویژه در دماهای بیشتر از C˚ 70 ، تأثیر منفی بیشتری بر فاکتور های مورد ارزیابی در رنگ نمونه ها نشان می دهد، لذا دمای C˚ 70 بهترین گزینه برای خشک کردن خرمای مضافتی ارزیابی گردید.
متن کامل [PDF 237 kb]   (8451 دریافت)    

دریافت: 1390/8/2 | پذیرش: 1391/8/2 | انتشار: 1391/8/2

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.