1
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، موسسه آموزش عالی صبا، ارومیه، ایران
2
معاون پشتیبانی و منابع انسانی / دانشگاه ارومیه
3
استادیار گروه اکولوژی و ارزیابی ذخایر آبزیان، پژوهشگاه دریاچه ارومیه، دانشگاه ارومیه، ایران
4
دانشجوی دکتری تخصصی بیوتکنولوژی مواد غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
5
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، تبریز، ایران
چکیده
هدف این تحقیق بررسی اثر غلظتهای مختلف آب پنیر و محیط کشت والنه جهت تولید بیومس Dunaliella salina و ارزیابی خصوصیات بیوشیمیایی آن بود. بدین منظور سه فاکتور شامل غلظت محیط کشت والنه (صفر تا 50 میکرولیتر)، درصد آب پنیر (صفر تا 5 درصد) و زمان گرمخانه گذاری (صفر تا 14 روز) در قالب طرح باکس بانکن شامل 17 نمونه مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش درصد آب پنیر و همچنین محیط کشت والنه، تراکم سلولی افزایش یافت ولی این افزایش از نظر آماری معنیدار نبود (05/0
نبی زاده قولنجی,آرمین , رضازاد باری,محمود , آتشبار,بهروز , امیری,صابر و لطفی گشایش,محمد . (1397). استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15(79), 43-54.
MLA
نبی زاده قولنجی,آرمین , , رضازاد باری,محمود , , آتشبار,بهروز , , امیری,صابر , و لطفی گشایش,محمد . "استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا", مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15, 79, 1397, 43-54.
HARVARD
نبی زاده قولنجی آرمین, رضازاد باری محمود, آتشبار بهروز, امیری صابر, لطفی گشایش محمد. (1397). 'استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا', مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15(79), pp. 43-54.
CHICAGO
آرمین نبی زاده قولنجی, محمود رضازاد باری, بهروز آتشبار, صابر امیری و محمد لطفی گشایش, "استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا," مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15 79 (1397): 43-54,
VANCOUVER
نبی زاده قولنجی آرمین, رضازاد باری محمود, آتشبار بهروز, امیری صابر, لطفی گشایش محمد. استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 1397; 15(79): 43-54.