دوره 9، شماره 36 - ( 1391 )                   جلد 9 شماره 36 صفحات 63-55 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Design, manufacture and performance evaluation of a batch ohmic heating system. FSCT 2012; 9 (36) :55-63
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-1922-fa.html
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1391; 9 (36) :55-63

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-1922-fa.html


چکیده:   (4730 مشاهده)
چکیده هدف کلی از این مطالعه طراحی، ساخت و بررسی عملکرد یک سیستم اهمیک می باشد. حرارت دهی اهمیک تکنیکی برای گرم کردن مستقیم مواد غذایی با استفاده از انرژی الکتریکی است. در این پژوهش ابتدا سیستم اهمیکی با محفظه تیمار استوانه ای شکل از جنس تفلون به قطر و  طول200 و 94 میلی متر طراحی و ساخته شد. سپس مواد غذایی مورد آزمایش با اعمال ولتاژ 15 ولت بر سانتی متر گرم گردید. در این تحقیق از سیستم های غذایی مختلفی شامل محلول نمک در غلظت های بین 2/0 تا 6/0 درصد (وزنی/ حجمی (یعنی نسبت وزن ماده حل شده به حجم آب))، محلول نشاسته با غلظتی بین 2 تا 5 درصد (وزنی/ حجمی) در حضور 5/0 درصد نمک و سیستم دو فاز حاوی 5 درصد نشاسته، 5/0 درصد نمک و 1 تا 10 درصد روغن (وزنی/ حجمی) استفاده گردید. سرعت گرم شدن سیستم های غذایی مختلف از طریق ثبت دما در فاصله های زمانی معین بدست آمد و از آن برای مطالعه تاثیر غلظت نمک، نشاسته و روغن بر سرعت گرم کردن استفاده گردید. نتایج نشان داد که این میزان با افزایش غلظت نشاسته و نمک افزایش یافته (با R2 بیشتر از 99%) در حالیکه افزایش در مقدار روغن، سرعت حرارت دهی را کاهش می دهد (با R2 بیشتر از 98%).   
متن کامل [PDF 511 kb]   (3471 دریافت)    

دریافت: 1391/8/2 | پذیرش: 1391/8/2 | انتشار: 1391/8/2

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.