دوره 11، شماره 43 - ( 1393 )                   جلد 11 شماره 43 صفحات 66-59 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The effect of moisture content on the properties of gravity and frictional of three varieties pistachio Golmohammadi, A. 1 , Sabouri, P.2. FSCT 2014; 11 (43) :59-66
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-1830-fa.html
بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته عبدالله گل محمدی *، پوریا صبوری2. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1393; 11 (43) :59-66

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-1830-fa.html


چکیده:   (3485 مشاهده)
چکیده مشخصات فیزیکی محصولات کشاورزی به منظور طراحی بهینه ماشین های فراوری، کاشت و برداشت و همچنین به منظور کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات، طی عملیات برداشت از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد. در این تحقیق برخی خصوصیات فیزیکی سه رقم متداول پسته (ارقام فندقی، بادامی و اکبری) شامل حجم، چگالی توده، چگالی حقیقی، تخلخل، ضریب اصطکاک استاتیکی (بر روی سه سطح ورق سیاه، گالوانیزه و آلومینیوم) در پنج سطح رطوبتی 35، 30، 25، 20 و 15% (بر پایه تر) تعیین و اثر محتوای رطوبت محصول بر آن ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با کاهش محتوای رطوبت محصول حجم، چگالی توده، چگالی حقیقی و ضریب اصطکاک استاتیکی به طور معنی داری کاهش می یابد در حالی که تخلخل افزایش می یابد. در تمام سطوح رطوبتی مورد مطالعه در بین سطوح تماسی، بیش ترین میانگین ضریب اصطکاک استاتیکی در هر سه رقم، به سطح تماس ورق سیاه و کم ترین میانگین ضریب اصطکاک استاتیکی در هر سه رقم، به سطح تماس ورق آلومینیوم اختصاص داشت.  
واژه‌های کلیدی: پسته، خواص فیزیکی، محتوای رطوبتی
متن کامل [PDF 243 kb]   (2250 دریافت)    

دریافت: 1390/10/8 | پذیرش: 1391/10/8 | انتشار: 1393/4/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.