دوره 1، شماره 2 - ( 1383 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 40-33 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Possibility of cellolaz production by using norospora inter-media mold in solid state fermentation method. FSCT 2004; 1 (2) :33-40
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-12231-fa.html
امکان تولید سلولاز با استفاده از قارچ نوروسپورا اینترمدیا به روش تخمیر حالت جامد. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1383; 1 (2) :33-40

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-12231-fa.html


چکیده:   (5479 مشاهده)
با توجه به کاربردهای فراوان آنزیم سلولاز در بسیاری از صنایع، بویژه در صنایع غذایی و اختصاص سالیانه مبالغ هنگفتی جهت واردات این آنزیم، در این پژوهش تصمیم به تولید سلولاز به کمک قارچ نوروسپورا اینترمدیا بر روی دو سوبسترای لیگنوسلولزی (کاه برنج و باگاس نیشکر) به روش تخمیر حالت جامد گرفته شد. قارچ نوروسپورا اینترمدیا بر روی دو سوبسترای کاه برنج و باگاس نیشکر که با استفاده از بخار یا قلیا تیمار شده بودند به مدت 2، 4 و 6 روز کشت داده شد و پس از اتمام زمان کشت، آنزیم سلولاز استخراج و میزان فعالیت سلولازی آن اندازه گیری گردید. بررسی آماری دادههای حاصل از آزمایشها بهترین شرایط برای تولید آنزیم سلولاز توسط نوروسپورا اینترمدیا را کشت 6 روزه قارچ مذکور روی سوبسترای کاه برنج تیمار شده با قلیا نشان می دهد
متن کامل [PDF 146 kb]   (3640 دریافت)    
نوع مقاله: علمی پژوهشی | موضوع مقاله: دانشکده علوم انسانی
دریافت: 1383/5/29 | پذیرش: 1383/6/29 | انتشار: 1383/7/29

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.