دوره 2، شماره 5 - ( 1384 )                   جلد 2 شماره 5 صفحات 74-63 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Determination of moisture absorption curves of seedless red raisin and fixing the appropriate model for it. FSCT 2005; 2 (5) :63-74
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10953-fa.html
تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1384; 2 (5) :63-74

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10953-fa.html


چکیده:   (3897 مشاهده)
منحنیهای همدما در دفع آب، ذخیره و بسته بندی مواد غذایی مفید هستند. بخاطر ترکیبات پیچیده مواد غذایی، برآورد تئوری منحنی های همدما غیر ممکن بوده و اندازه گیری تجربی مورد نیاز می باشد. در این تحقیق منحنیهای همدمای جذبی کشمش بیدانه قرمز در دماهای 30، 40، 50، 60، 70 و 80 درجه سانتی گراد به روش ایستا (وزن سنجی) مطابق با دستور العمل COST 90 تعیین شد. برای ارایه مدل ریاضی مناسب به منظور توضیح رفتار تعادلی رطوبت کشمش، مدلهای گاب، اسمیت، ازوین، هالی، هندرسون و آرمی وات مورد بررسی قرار گرفت که از آن میان مدل گاب در دماهای 40، 50 و 80 درجه سانتی گراد، مدلهالسی در دماهای 30 و 60 درجه سانتی گراد و مدل آرسی وات در دمای 70 درجه سانتی گراد، بهترین برازش را نشان داد. همچنین انرژی پیوندی جذب در محتوای رطوبتی مختلف تعیین شد.
متن کامل [PDF 929 kb]   (3102 دریافت)    

دریافت: 1384/4/1 | پذیرش: 1384/5/1 | انتشار: 1384/6/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.