دوره 3، شماره 8 - ( 1385 )                   جلد 3 شماره 8 صفحات 20-13 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Physico-Chemical Characteristics of Flaxseed Oil and Its Oxidation in Frozen Condition. FSCT 2006; 3 (8) :13-20
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10592-fa.html
خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1385; 3 (8) :13-20

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10592-fa.html


چکیده:   (4657 مشاهده)
برخی خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک 1 ایرانی از قبیل درصد روغن (44.25%)، ضریب شکست (1.47%)، عدد پراکسید (7.21 meqO2/Kg Oil)، عدد اسیدی (3.10 mgNaOH/g Oil)، عدد یدی (170.67 gI2/100gOil)، عدد صابونی (191.73 mgKOH/g Oil) و ترکیب اسیدهای چرب آن (C18:3, C18:2, C18:1, C18:0, C16:0) مطالعه شد. به منظور نگهداری جزء امگا-3 (43.18%)، این روغن در شرایط انجماد (جو نیتروژن و دمای 30- درجه سانتی گراد) در زمانهای 0، 7، 30، 60 و 90 روز قرار داده شد و شاخص عدد پراکسید آن اندازه گیری شد. نتایج آماری نشان داد که مقدار پراکسید فقط در هفت روز اول نگهداری تفاوت معنادار داشته (p<%5) و مقدار افزایش آن (8.30%) با استانداردهای بین المللی مطابقت دارد.
متن کامل [PDF 355 kb]   (4281 دریافت)    

دریافت: 1391/11/7 | پذیرش: 1391/11/7 | انتشار: 1391/11/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.