دوره 10، شماره 39 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 39 صفحات 1-9 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Changes of oil content and total polyphenol in three varieties of olives during the course of maturation. FSCT 2013; 10 (39) :9-1
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10263-fa.html
تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1392; 10 (39) :9-1

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10263-fa.html


چکیده:   (7686 مشاهده)
چکیده در این پروژه 3 رقم زیتون مورد آزمون قرار گرفته است. این رقمها شامل زرد ( ایران)، کرونایکی (یونان) و آربکین (اسپانیا) می باشد که در 4 ماه متوالی مرداد، شهریور، مهر و آبان برداشت شد. درصد روغن در میوه این ارقام از طریق روش سوکسله و ترکیب  پلی فنول توسط  HPLC در روغن حاصل از میوه آنها اندازه گیری شد. با توجه به اینکه نمونه ها در ماههای مختلف برداشت شدند، میزان پلی فنولها با افزایش رسیدگی افزایش یافتند ولی در رقم آربکین میزان پلی فنول در طول دوره رسیدگی تغییر معنی داری نداشته اما در ارقام زرد و کرونایکی روند افزایشی دیده شده است. که این تغییرات تحت تاثیر شدید ژنتیک قرار دارند. در دوره آخر رسیدگی بیشترین توازن در اسیدهای چرب در رقم کرونایکی مشاهده شد. درصد روغن در تمام ارقام با افزایش رسیدگی افزایش پیدا کرد. در مجموع به نظر می رسد از لحاظ درصد روغن و پلی فنولها  رقم کرونایکی از کیفیت بیشتری برخوردار است.
متن کامل [PDF 296 kb]   (3805 دریافت)    

دریافت: 1390/5/13 | پذیرش: 1391/11/13 | انتشار: 1392/2/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.